WIJ ZIJN ‘DE RUIMTE’

Al zijn leven lang met gereedschap in de weer. Wilde timmerman worden, maar werd ondernemer in de ICT. Had een mooi bedrijf, toch verkocht hij het, omdat het werken met zijn handen zijn echte passie is.

Geboren in Servië. Toen ze dertien was verhuisde het gezin naar Nederland. Hier studeerde ze in Utrecht aan de NIMETO, opleiding voor interieurstyling, decoratie- en restauratietechnieken. Vervolgens werkte ze als stylist o.a. bij Ahrend. Sinds De Ruimte is Wesna stylist én ‘klusser’.

We maken altijd een begroting. En de klant mag daarbij kiezen voor ‘aangenomen werk’ of ‘op nacalculatie’. Binnen onze begroting hanteren we een vast uurtarief. Ook de specialisten waarmee we - al vele jaren - samenwerken (loodgieter, elektricien, stukadoor, dakdekker of stratenmaker) hanteren schappelijke tarieven.

Fijne klussers

Marc & Wesna houden het overeengekomen budget goed in de gaten en zien mogelijkheden voor het hergebruik van bestaande materialen. Ze zijn flexibel en zelfs bereid op onconventionele uren te werken. Erg prettige mensen bovendien!

Paulien

Bevlogen mensen

Marc & Wesna bereiden zich goed voor en werken dan netjes en gestructureerd. Ze hebben oog voor detail en bespreken op basis van voortschrijdend inzicht aanpassingsvoorstellen gedurende het project. Met een prachtig eindresultaat als gevolg.

Frans

Oplossingsgericht

Marc & Wesna hebben bij ons diverse klussen gedaan. Het is fijn samenwerken met ze. Ze zochten samen met ons naar de beste oplossing en letten op de kosten. Ze werken erg netjes en ruimen na afloop alles op. Ze zijn vriendelijk, betrouwbaar en betrokken.

Peter & Ingely

Wilgenlaan 15
1394 JS Nederhorst den Berg
Tel: 0622 470 598

> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
> contact
> leveringsvoorwaarden

© de ruimte

Website beheer www.mchl.nl